Latest topics
» Bilik Penaik Cikgu Sheilla
Sun 21 Aug 2011, 8:19 am by sheilla

» Bilik Bjng Biak.. Boyz....
Mon 05 Oct 2009, 7:33 am by boyz

» Alamak...!! Terlebih Sudahh.....Noety_Gurlz89
Fri 02 Oct 2009, 8:27 am by Noety_Gurlz89

» Sadau Pemerindang Nicklaslan Keling Mukah...
Sun 20 Sep 2009, 8:54 am by nicklaslanx

» Fast decision making..
Mon 07 Sep 2009, 12:17 pm by SaTkuNSaU

» Bilik Bepesan Ngagai Bie^^ --- Dara Imun Gaya
Sat 29 Aug 2009, 8:39 pm by Obien

» aku urang baru...
Sun 14 Jun 2009, 10:37 pm by Obien

» Bilik Endun WINE Dara Mereti sereta Bebasa...
Sat 14 Mar 2009, 9:10 pm by wine

» Nama Kebuah Begawai Ngaga Ranyai....
Tue 24 Feb 2009, 4:08 am by eyda

» Bepantang/Tattoo
Tue 24 Feb 2009, 3:57 am by eyda

» Ruai Ibanzz_gurlz.....
Mon 16 Feb 2009, 9:48 am by diaum_endu

» YA UDAH BISI LAKI/ BINI TAPI AGI KA NGIGA LEBIH...!
Sat 07 Feb 2009, 3:21 pm by wine

» Giegirlz86...
Thu 05 Feb 2009, 6:48 pm by lanGkaU@ToNy

» ooohhhhh hhhhhhaaaaaaaa
Wed 04 Feb 2009, 4:22 am by Obien

» Pengidup Diatu
Fri 16 Jan 2009, 9:42 pm by SedadU LangIt

» Pengawa perintah
Fri 16 Jan 2009, 9:17 pm by Kemayang Pinang

» Aram Bejaku Remun......
Fri 16 Jan 2009, 8:52 pm by Obien

» ADAKAH UMUR NYADI PENANGUR TUA TAU BEGULAI
Tue 13 Jan 2009, 6:41 pm by nicklaslanx

» Panggau Langkau Keling Menyak.....lanGkaU@ToNy
Tue 13 Jan 2009, 4:23 pm by lanGkaU@ToNy

» Jaku Lalau- Indu Dara Kitai....anang mudah berpangan ngau orang semenanjung
Sun 04 Jan 2009, 7:41 am by nicklaslanx


Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Go down

Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by Raphael on Tue 29 Jul 2008, 3:58 pm

REBUTLAH PELUANG ! JADI ORANG TERAWAL
ADA KOMPUTER /NOTEBOOK !!
KITA HANYA TAHU GUNA JER !!!
DAPATKAN EBOOK KOLEKSI-KOLEKSI PENYELENGGARAN KOMPUTER DAN NOTEBOOK
DAN BANYAK LAGI TIPS ,PANDUAN .....
TUNGGU DULU ADA LAGI
HANYA BAYAR SEKALI UNTUK PRODUK
ANDA DIBAYAR KOMISEN YANG TINGGI SEHINGGA RM 87 K

RUJUK DI BAWAH INI
Paling mudah !
Modal kecil = Semua orang boleh join = RM 10 jer
system 4 X 8, ada spillover = lambat manapun tentu dapat giliran RM kita
Tak payah pening-pening kepala = sistem yang jaga semua
Komisyen dibayar = Tak kira dari direct downline kita atau tidak
Risiko kecil = Boleh banding dengan program lain
Nampak macam main-main = Tapi potensi besar
Jumlah Komisyen tidak mengecil = sama Dari level 1 hingga 8
Tidak Perlu tunggu sehingga TOP RESELLER lama ler !!!
http://www.hanya-rm10.com/?id=calitius

Amai wai,mali aku bula ke kita,aku ukai makai bansa diri empu.Nya aku nanya kita ni ke nyamai,nyadi cikgu tauka nyadi pulis.tang aku madah ngagai kita k nemu ngerituk internet,anang te masau karan,hehehe.Enti kita enda pecaya,tau kita ngabas website aku ke cecinang biru nyak..........Aram diatu kitai bela ngangkat ke ekonomi bansa kitai.Puji Tuhan,arap mujur magang kitai.

Raphael
Ba Pendaie
Ba Pendaie

Male Number of posts : 12
Age : 30
Registration date : 28/07/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by wilson@mit on Tue 29 Jul 2008, 5:40 pm

wei bro...bisnes baru ke?
avatar
wilson@mit
Berumah
Berumah

Male Number of posts : 448
Age : 28
Pendiau Diatu : sibu jaya....
Registration date : 29/05/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by nicklaslanx on Tue 29 Jul 2008, 5:43 pm

pia, anag jak bisnes nipu nya,....hahahha

_________________
BUJANG ARI PANGAU LIBAU


avatar
nicklaslanx
Penyaga Pengelikun Randau
Penyaga Pengelikun Randau

Male Number of posts : 2896
Age : 32
Pendiau Diatu : pangau libau, ndur sida keling
Registration date : 28/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by Raphael on Wed 30 Jul 2008, 4:49 am

Amai,ukai bisnes nipu.tau nguji.enti ngai,enda ga.enda memaksa.tang sigi amai bisnes tok.

Raphael
Ba Pendaie
Ba Pendaie

Male Number of posts : 12
Age : 30
Registration date : 28/07/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by Raphael on Wed 30 Jul 2008, 4:54 am

Mit,join tua bisnes tok auk.baru tadi aku dah nanya urang ba ofis kementerian perdagangan dalam negeri dan hal ehwal pengguna,sida madah bisnes tok baru ditubuhkan bulan lepas..................then siap ada lesen lagi tu.modal kecik jak,RM10.ASAL rajin promote g urang and sebarkan dalam website or mana2 dlm internet.tapi our CNI jgn dilupakan.kita sama2 buat multi business.amacam?ok tak?

Raphael
Ba Pendaie
Ba Pendaie

Male Number of posts : 12
Age : 30
Registration date : 28/07/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by wilson@mit on Wed 30 Jul 2008, 8:12 am

modal ku xde bro...
avatar
wilson@mit
Berumah
Berumah

Male Number of posts : 448
Age : 28
Pendiau Diatu : sibu jaya....
Registration date : 29/05/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by gracefullness on Sun 03 Aug 2008, 4:55 am

bisnes alam internet cam biasa nya
semua ka promote kuakakaak...pio
ko skim cepat kaya@.@
avatar
gracefullness
Mantun Umai
Mantun Umai

Female Number of posts : 1783
Age : 23
Pendiau Diatu : ngentak ba tucung bukit mingkai..
Registration date : 28/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by wilson@mit on Sun 03 Aug 2008, 9:22 am

uish...tak baik dong kok bilang cengitu...
sebenarnya kita nak tolong bangsa sendiri...
kan baik niat tu... Rolling Eyes
avatar
wilson@mit
Berumah
Berumah

Male Number of posts : 448
Age : 28
Pendiau Diatu : sibu jaya....
Registration date : 29/05/2008

View user profile

Back to top Go down

Kih...

Post by ApaiSali on Thu 06 Nov 2008, 5:36 am

Entah la labu.


Last edited by ApaiSali on Tue 25 Nov 2008, 2:19 pm; edited 1 time in total

_________________
Ti Sema ku tau ajih...ari di tagang aku begelih..
Enti mulut peneka nyebut..ari beganti asuh aku surut...Sayau enda nemu jalai ka panggau libau..pengingat lama enda ulih di tela...Rindu ka pengidup jeman agi mit kelia..
avatar
ApaiSali
Mandal/Sapit Tuai Kiba
Mandal/Sapit Tuai Kiba

Male Number of posts : 193
Age : 34
Pendiau Diatu : Menua Beji Nangga Ari
Registration date : 22/03/2008

View user profile http://www.ApaiSali.com

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by Obien on Thu 06 Nov 2008, 8:38 pm

wilson@mit wrote:uish...tak baik dong kok bilang cengitu...
sebenarnya kita nak tolong bangsa sendiri...
kan baik niat tu... Rolling Eyes
Nya meh ya... manah nulung bansa diri aja..Munyi ku Apai Sali.. nadai kala nyamai ngiga duit... tang nyangka enti ulih.. anang ga enda nguji...aku enda berapa nemu bisnes.. nya meh aku enda tebuka ati....Nganti dulu meh unggal Raphael... enti bisi modal mimit ila.. nguji meh lapa enda...

_________________


ehehehhe... anang nganu aku auk.... ehehehe
Saja ka nguji...
avatar
Obien
Menuh ke Tibang
Menuh ke Tibang

Male Number of posts : 2709
Age : 25
Pendiau Diatu : www.Berandau.HeavenForum.com
Registration date : 21/03/2008

View user profile http://berandau.heavenforum.org

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by gracefullness on Mon 08 Dec 2008, 7:11 am

nulung ari internet????
hermmmmm.....manah mh nya...mansa
avatar
gracefullness
Mantun Umai
Mantun Umai

Female Number of posts : 1783
Age : 23
Pendiau Diatu : ngentak ba tucung bukit mingkai..
Registration date : 28/03/2008

View user profile

Back to top Go down

Re: Bisnes baru wai,aku bela mai kitai sama2 join,sama bela ngangkat ke bansa,kerja cukup nyamai,duit mayuh,ulih kena nulung pangan diri.halal,enda salah disisi undand2.tau tanya ba KPDN&HEP,

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum